بهترین آموزشگاه هابهترین مهدکودک ها

10 تا از بهترین مدرسه غیر انتفاعی دخترانه تهران ⭐【آپدیت 1403】

در این قسمت از مقاله قصد داریم به توضیح بهترین مدرسه غیر انتفاعی دخترانه تهران بپردازیم. در حال حاضر در کشور ما انواع مختلف دارس دولتی و غیر انتفاعی وجود دارد که از لحاظ کادر آموزشی، کلاس های جانبی، امکانات آموزشی، هزینه برگزاری کلاس های آموزشی و … با یکدیگر تفاوت هایی دارند. در ادامه مقاله به ارائه توضیحات بیشتر در خصوص مدارس غیر انتفاعی دخترانه می پردازیم و خواهشمندم تا پایان مقاله بهترینک همراه ما باشید.

مدرسه غیر انتفاعی چه مزایایی دارد؟

مدارس غیر انتفاعی در شرایط کنونی کشور و در زمان تصویب قانون برپایی مدارس غیر انتفاعی در سال 1367 به دلیل کمبود منابع مالی آموزش و پرورش که حاصل از بالا رفتن تعداد دانش آموزان، تورم نشات گرفته از هشت سال جنگ تحمیلی و کاهش نرخ درآمد دولت، ایجاد شده راهی برای جبران کمبود مالی از سوی مردم می باشد، البته که جبران منابع مالی برای سازمان کل آموزش و پرورش می تواند راه های مختلف دیگری هم داشته باشد، اما تاسیس مدارس غیر انتفاعی به عنوان یک راه حل مهم بوده است.

مدرسه غیر انتفاعی به علت کسب منابع مالی مورد نیاز آموزش و پرورش، این امکان را دارد که خدمات مختلفی را طبق تقاضای والدین و دانش آموزان ارائه کند. به زبان ساده تر این گونه می توان گفت که مدارس غیرانتفاعی در صورت درخواست اولیا و دانش آموزان و تامین منابع مالی لازم، خدمات مدنظر مراحل گوناگون رشد دانش آموزان را اعم از خدمات آموزشی و پرورشی ارائه می کنند.

مدرسه غیر انتفاعی چه مزایایی دارد؟

مدارس غیر انتفاعی با قبول کردن مسئولیت آموزش و پرورش فرزندان خانواده های ثروتمند با هزینه خود آنان، منابع مالی جامعه را برای رسیدگی و ارائه خدمات هر چه بیشتر به فرزندان خانواده های غیر مرفه، رهاسازی می کنند، با توجه به اصول فراهم آوردن امکانات بهتر برای دانش آموزان خانواده های ثروتمند به هزینه خود آنان، دولت این قابلیت را دارد که امکانات مالی آزاد شده را در خدمت آموزش و پرورش دانش آموزان غیر مرفه استفاده کند و از طریق این روش سطح آموزش و پرورش تمامی دانش آموزان کشور را در شرایط بحرانی ارتقا دهد.

از طریق مدارس غیر انتفاعی می توان برای ایجاد الگوی تغییرات مناسب جهت حذف روال عادی و سنتی نامطلوب موجود در مدارس دولتی بر اساس اهداف جدید تعلیم و تربیت، اعمال مدیریت آموزشی مناسب جهت ارزشیابی و بررسی میزان رشد دانش آموزان، اجرای متدهای جدید مناسب تدریس و کار گروهی، جهت ارتقای سطح علمی و آموزشی دانش آموزان، هدایت تحصیلی و آینده شغلی مناسب استفاده کرد.

بهترین مدرسه غیر انتفاعی دخترانه تهران کدام است؟

باتوجه به موارد ذکر شده در بهترین مدرسه غیر انتفاعی دخترانه تهران، دریافتیم که تحصیل در مدرسه غیر انتفاعی به نسبت مدرسه دولتی، دارای یک سری مزایا و معایب می باشد و هیچ کس نمی تواند ادعا کند که حضور در مدرسه غیر انتفاعی به معنای برخورداری از بالاترین حد امکانات می باشد، حتی ممکن است در بسیاری از مواقع، مدارس دولتی دارای ارجعیت بیشتری باشند. اکنون این سوال مطرح است که بهترین مدرسه غیر انتفاعی دخترانه تهران کدام است؟ برای یافت پاسخ این سوال می بایست امکانات و کادر آموزشی مدارس گوناگون را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید.

بهترین مدرسه غیر انتفاعی دخترانه تهران کدام است؟

در ادامه مقاله به معرفی 10 نمونه از بهترین مدرسه غیر انتفاعی دخترانه تهران می پردازیم، خواهشمندم تا پایان مقاله همراه ما باشید.

مدرسه نیکا

مدرسه نیکا

مدرسه غیر انتفاعی نیکا، متشکل از سه مدرسه دخترانه در مقاطع پیش دبستان، دوره اول و دوم ابتدایی می باشد. هر مدرسه دارای ساختمان، حیاط و محیط باز جداگانه ای می باشد. مدرسه غیر انتفاعی نیکا، به عنوان مدرسه ای پیشرفته می باشد که همه محتوای دروس به شکل الکترونیکی در این مدرسه تدریس می شوند. سرکارخانم نسرین رحیمی زاده به عنوان مدیر و موسس مدارس غیر انتفاعی نیکا می باشد که دارای بیش از 27 سال سابقه مدیریت مدارس موفق تهران می باشد.

مدارس غیر انتفاعی نیکا دارای کادری مجرب و متبحر می باشند که تمامی پرسنل شاغل در آن، دوره های آموزشی رده بالا و کارگاه های تخصصی را طی کرده اند. مدرسه غیر انتفاعی نیکا با همیاری و سعی و تلاش دائمی کادر آموزشی مدرسه و یاری اولیای دانش آموزان، موفق شده است نمره ارزیابی 100 از 100 را بر اساس شاخص های مختلف ارزشیابی اداره کل آموزش و پرورش در سال تحصیلی 95_94 و 1401_1400 کسب کند.

هم چنین در سال تحصیلی 96_95 از طرف اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران در میان کلیه مدارس غیر انتفاعی منطقه 7 ابتدایی و متوسطه به عنوان بهترین مدرسه منطقه 7 انتخاب شده است. برخی از امکانات مدرسه غیر انتفاعی نیکا به شرح موارد ذیل می باشد که عبارت است از:

  • دارای سالن اجتماعات مجهز به دیتا پروژکتور
  • دارای اتاق مشاوره با حضور مجرب ترین روانشناسان در حوزه کودک
  • دارای پيست اسكيت ایمن و مجهز به انواع مختلف امکانات ورزشی
  • دارای كارگاه مونته سوري جهت ارتقای سطح انگیزه و خلاقیت در کودکان
  • دارای نوزده كلاس آموزشي مجهز به سیستم تكنولوژي آموزش هوشمند
  • دارای آزمايشگاه های تخصصی شامل کارگاه های ریاضی، علوم و زیست
  • دارای سايت كامپيوتری مجهز به ویدئو پروژکتور و سیستم های آپدیت شده
  • دارای آشپزخانه مجهز طبخ غذا و بوفه مدرسه مجهز به سیستم الکترونیکی
  • دارای اتاق فکر و یادگیری جهت رشد و پرورش هوش و خلاقیت دانش آموزان
  • دارای سالن ناهارخوري همراه با رعایت اصول بهداشتی کامل و ظرفیت مناسب
  • دارای بخش روابط عمومي مدرسه برای پیگیری کلیه امورات مرتبط با دانش آموزان
  • دارای حياط مدرسه مجهز به امکانات ورزش های والیبال، بسکتبال و چمن مصنوعی
  • دارای كتابخانه فوق العاده مجهز متشکل از انواع مختلف کتاب های خلاقیت، علمی و داستانی

آدرس: تهران، خیابان سهروردی شمالی، خیابان خرمشهر، پلاک 158

تلفن: 02188523691

مدرسه خجستگان

مدرسه خجستگان

مدرسه غیر انتفاعی خجستگان زهرا از سری مدارس بسیار قدیمی و معتبر در مرکز شهر تهران و دارای 1200 متر فضای آموزش و پرورش می باشد.
مناطق پوشش دهی و سرویس دهی شده توسط این مدرسه، مناطق 6، 7، 12 در محدوده میدان هفت تیر، میدان فردوسی و میدان بهارستان و کلیه محله های اطراف این مناطق می باشد.

زندگی در جهان آینده نیازمند یک سری مهارت های خاص از جمله مهارت کار با کامپیوتر و اینترنت، تسلط بر زبان های بین المللی و از همه مهم تر مهارت انجام کار گروهی و ایجاد نمودن اعتماد به نفس در روابط عمومی می باشد، به همین دلیل است که مجموعه آموزشی خجستگان، سطح آموزشی بسیار بالاتری را نسبت به سطح رسمی و معمول در نظر دارد.

مدیریت مدرسه غیر انتفاعی خجستگان زهرا به عهده سرکارخانم دبیری از معلم های مجرب و برتر منطقه می باشند و دارای 30 سال تجربه تدریس دبستان و 10 سال تجربه مدیریت آموزشی هستند و همچنین دارای نشان معلم برتر منطقه و جوایز علمی و آموزشی فراوانی از سوی وزارت اموزش و پروش می باشند. هم چنین کادر اموزشی مدرسه خجستگان زهرا با داشتن ترکیبی از جوانان تحصیل کرده و مجرب، محیطی شاد و علمی را برای عموم دانش اموزان فراهم نموده است و این که این مجموعه دارای مشاوران تغذیه، روانشانس و مشاوران تربیتی برای اولیا و دانش اموزان می باشند.

آدرس: تهران، میدان هفت تیر، مفتح جنوبی، دروازه دولت، خیابان نادری، پلاک 21، مدرسه غیر انتفاعی خجستگان زهرا

تلفن: 02177627555

مدرسه گلستان کبیر

مدرسه گلستان کبیر

هنرستان غیر انتفاعی دخترانه گلستان کبیر در زمینه تربیت هنرجو در رشته های نقشه کشی، گرافیک و معماری دارای 27 سال سابقه آموزش درخشان و تجربه موفقیت آمیز بدست آمده در داخل و خارج از ایران می باشد. سرکار خانم ملیحه کبیری به عنوان موسس و مدیر هنرستان گلستان کبیر از جمله مدیران مجرب و پیشکسوت با 32 سال سابقه درخشان مدیریت در هنرستان های منطقه یک تهران می باشد.

ایشان در سال 1359 با ترکیب 5 هنرستان پیش از انقلاب مثل هنرستان خدمات نواندیش یا معصومه کنونی، هنرستان گارد، با انتخاب جایگاه فعلی، هنرستان آزادگان را تاسیس کردند. در دوران جنگ تحمیلی و سال های موشک باران و حساس جنگ، خانم کبیری مدیریت و اداره هنرستان آزادگان را بر عهده داشتند و موجب رشد و گسترش هنر در سال های نخستین انقلاب شدند.

ایشان بنیان گذار تهیه و تنظیم کتاب های هنری از جزوات به کتاب توسط اساتید مدرسه، مشارکت مدیرکل زمان و ساخت کارگاه های تخصصی معماری و گرافیک به سبک جدید و هم چنین راه اندازی نمایشگاه های گرافیک به سبک مدرن در خانه آفتاب و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان می باشند. خانم کبیری در سال 1373 به علت احساس نیاز جامعه اقدام به راه اندازی هنرستان گلستان کبیر در منطقه یک تهران نمودند. این هنرستان با ورودی 119 هنرجو، شروع به کار نمود.

در سال 1376 نخستین گروه فارغ التحصیلان که 160 هنرجو بودند، با قبولی 100 درصدی در کنکور دانشگاه های دولتی و آزاد اسلامی، اولین افتخارهای این هنرستان را رقم زدند. در سال 1378 برای نخستین بار در کشور خانم کبیری پیش دانشگاهی هنر و گرافیک را تاسیس کردند.

آدرس: خیابان دکتر شریعتی، خیابان موسیوند ( صالح )، کوچه لاچینی، پلاک 2

تلفن: 02122238957

مدرسه طلوع امید

مدرسه طلوع امید

مدرسه غیر انتفاعی طلوع امید، یکی از معتبرترین مدارس پایتخت می باشد که به شکل مرتب و هم چنین مفرح، از لحاظ آموزشی و فعالیت های فوق برنامه مانند فعالیت های هنری، موسیقی و تجهیزاتی که دارد، بسیار قدرتمند عمل می کند. نقطه ضعف اصلی مدرسه غیر انتفاعی طلوع امید، از نظر والدین دانش آموزان، سخت گیری علمی می باشد، البته بعضی از افراد نیز این اعتقاد را دارند که این سخت گیری بی علت نمی باشد. اکثر اولیا نسبت به سطح بالای فرهنگی مدرسه، مدیریت و کادر آموزشی قوی این مدرسه، اظهار رضایت کرده اند.

آدرس: خیابان شهید باهنر، خیابان شهید بازدار (کامران شمالی)، خیابان شیبانی غربی، نبش کامران، پلاک 2

تلفن: 02139572228

مدرسه ادیب فرزانه

مدرسه ادیب فرزانه

مدرسه ادیب فرزانه مجموعه ای دخترانه غیر انتفاعی واقع در منطقه یک استان تهران می باشد که در مقطع متوسطه دوره دوم با مدیریت سرکار خانم طاهره آشتی، آماده ارائه خدمات آموزشی به تمامی دانش آموزان می باشد. مدرسه غیر انتفاعی ادیب فرزانه تاکید بسیار زیادی بر بعد شادابی، تربیتی و امنیت دانش آموزان دارد که این خود یک قابلیت بسیار مهمی می باشد.

اکثر اولیای دانش آموزان نسبت به نظم و انضباط حاکم بر مدرسه ادیب فرزانه، ناراضی هستند و عده ای دیگر نیز این نکته را مثبت می دانند. بر طبق نظر سنجی های مختلف، این مدرسه برای پایه های پایین تر، بسیار مناسب می باشد ولی اگر تاکید بسیار زیادی بر ابعاد علمی کودک داشته باشید، مدارس دیگری نیز در دسترس می باشد.

آدرس: بلوار قیطریه، خیابان شهید خراسانی، کوی لاله، پلاک 16

تلفن: 02122218511

مدرسه مهاجر

مدرسه مهاجر

مجموعه مدارس غیر انتفاعی مهاجر ایروانی از سری مدارس قدیمی می باشند که با هدف تغییر عملکرد تحصیلی دانش آموزان و آموزش برنامه ریزی شده و سازمان یافته تشکیل شده است. مدارس غیر انتفاعی مهاجر ایروانی بر طبق جدیدترین متدهای آموزشی و تحصیلی و هم چنین نشات گرفته از روش های جدید برنامه ریزی قلم چی می باشد.

این مدرسه غیر انتفاعی بر عکس دیگر مدرسه های دخترانه دولتی، از امکانات بسیار زیادی برخوردار می باشد. انجام فعالیت های مختلف فوق برنامه مانند کلاس های موسیقی، اردو و … کمتر از دیگر مدارس انجام می شود، اما از لحاظ علمی و مدیریتی کاملا کیفیت بالایی دارد. حیاط بزرگ، کلاس های درسی مجهز به تخته هوشمند، پکیج و اسپلیت از آپشن های قابل توجه این مدرسه، شلوغی و محدودیت فعالیت های فوق برنامه از نقاط ضعف اصلی این مدرسه می باشند.

آدرس: تهران، خیابان میرزای شیرازی، بالاتر از خیابان مطهری، کوچه شهدا، پلاک 8

تلفن: 02188726160

مدرسه سلام

مدرسه سلام

مدارس غیر انتفاعی سلام از مشهور ترین و بهترین مدارس غیر انتفاعی در پایتخت محسوب می شوند که در سال 1380 توسط دکتر فاضل راه اندازی شده اند. مجموعه مدارس غیر انتفاعی سلام در دوره متوسطه اول دارای 14 مدرسه، در دوره متوسطه دوم دارای 18 مدرسه و در مقطع پیش دبستانی و دبستان دارای 11 مدرسه می باشند.

مدارس سلام در واقع از شناخته ترین مدارس کشور می باشند که شعبات زیادی در همه مقاطع تحصیلی پیش دبستانی، دبستان، متوسطه اول و دوم دبیرستان پسرانه و دخترانه دارند و دانش آموزان بسیار زیادی در این مدارس مشغول به تحصیل هستند و این مدارس با استراتژی مناسب آموزشی برای هر مقطع تحصیلی، دانش آموزان موفق با سطح دانش بسیار بالا پرورش داده اند.

آدرس: شهرک غرب، تقاطع بلوار فرحزادی و نیایش، روبروی مجتمع اریکه ایرانیان، خیابان تربیت معلم، پلاک 36

تلفن: 02171059

مدرسه مبینا

مدرسه مبینا

مدرسه غیر انتفاعی مبینا تاکید بسیار زیادی بر روی تقویت جنبه های علمی دانش آموزان دارد. آمار قبولی دانش آموزان مدرسه مبینا در المپیادها و رخدادهای علمی، بسیار قابل توجه می باشد و فضای مدرسه کاملا نشاط آور و مفرح است. کادر آموزشی مجرب و تحصیل کرده، مدیریت قابل قبول هم چنین امکانات پیشرفته از سری نکات بسیار مثبت این مدرسه می باشد. بسیاری از اولیای دانش آموزان نسبت به کم بودن ظرفیت پذیرش یا حد زیاد هزینه شهریه ابراز نارضایتی نموده اند.

آدرس: اشرفی اصفهانی، نرسیده به همت، کوچه خوش طینت، پلاک 87

تلفن: 02144455305

مدرسه مهدوی

مدرسه مهدوی

مدرسه غیر انتفاعی ستوده یکی از مدارس برتر در تهران می باشد که تاکید بسیار زیادی بر سطح علم و دانش دانش آموزان دارد و هم چنین فضا و امکاناتی که در اختیار دانش آموزان قرار گرفته شده نیز در سطح بسیار عالی می باشد. سخت گیری کادر اموزشی و مدیریتی بر دانش آموزان زیاد نمی باشد و محیط مدرسه بسیار مفرح است، هر چند که فعالیت های تکمیلی مدرسه بسیار کم می باشد و هزینه شهریه آن نیز کمی بیشتر از دیگر مدارس منطقه است.

آدرس: خیابان شریعتی، خیابان قبا، بلوار شهرزاد، نیستان هفتم، خیابان شهید صالح حسینی، پلاک 9

تلفن: 02122540389

مدرسه کوشش

مدرسه کوشش

مدرسه غیر انتفاعی دخترانه کوشش، یکی از معتبرترین مدارس غیر انتفاعی در تهران محسوب می شود. این مدرسه در منطقه 3 تهران قرار دارد و در سال 1374 توسط موسسه فرهنگی آموزشی کوشش پاینده با مدیریت مریم تاجیک تشکیل شده است و هم اکنون توسط سمیه محمدپور مدیریت می شود. از خصوصیات و ویژگی های مهم این مدرسه می توان به زنگ پژوهش اشاره نمود که در این زنگ کلاس های مختلفی مانند هوافضا، رباتیک، ماشین های شیمیایی، سازه های ماکارونی، نجوم، انیمیشن سازی و… اجرا می شود.

کلاس های زبان انگلیسی نیز در این مدرسه برگزار می شود. زنگ ورزش نیز در سالن ورزشی خارج از مدرسه همراه با سرویس ایاب ذهاب همراه دو ورزشیار برای هر کلاس برگزار می گردد.

آدرس: خیابان ظفر، حد فاصل مدرس و جردن

تلفن: 02188793732

مدرسه غیر انتفاعی چه معایبی دارد؟

هزینه زیاد آموزش: دیدگاه بعضی از مدارس غیر انتفاعی تهران و دیگر کلان شهرها به دانش آموزان فقط اقتصادی می باشد، این مسئله باعث می شود که کادر آموزشی در مدارس غیر انتفاعی نتوانند با دانش آموزان ارتباط صمیمی داشته باشند و یا این که برای پیشرفت تحصیلی دانش آموزان تلاش کنند. در واقع بعضی از مسئولان مدارس غیر انتفاعی ادعا دارند که در برابر دریافت هزینه‌ های تحصیلی گزاف از والدین دانش آموزان، خدمات و آموزش‌ های بروز تری را در اختیارشان قرار می دهند.

این ادعا در تمامی مدارس صدق نمی کند، بسیاری از خدمات آموزشی یا ارائه نمی‌ شوند یا اگر هم در اختیار دانش آموزان قرار گرفته شوند، به هیچ عنوان به سود آنان تمام نمی‌ شوند، به همین دلیل است که کیفیت آموزش در مدارس غیر انتفاعی نسبت به گذشته بسیار پایین آمده است و حتی تأثیرات منفی نیز برروی سلامت ذهن دانش آموزان گذاشته‌ است.

محیط آموزشی نامناسب: تعداد زیادی از مدارس غیر انتفاعی دارای ساختاری مسکونی هستند و اصلا تناسبی با مدارس متعارف و شناخته شده ندارد، در این گونه مدارس، فضایی دارای محیط باز برای رفع خستگی و تفریح دانش آموزان یافت نمی شود، هم چنین محیط آزمایشگاهی مناسبی نیز برای دانش آموزان وجود ندارد. کلاس‌ های درسی بعضی از این مدارس نیز به شکلی نیست که دانش آموز به آسانی بتواند به درس گوش دهد.

مدرسه غیر انتفاعی چه معایبی دارد؟

نمرات غیر واقعی دانش آموزان: چیزی که بسیار تاسف بار است، این است که در بعضی از مدارس غیر انتفاعی نیز نمره فروشی بسیار رایج شده است. بعضی از معلمان برای آن که استاندارد پایین آموزش در کلاس‌ های درسی خود را مخفی کنند، نمراتی بالاتر از نمره واقعی به دانش آموزان می دهند. این کار اسف بار بیشتر در نمرات مربوط به امتحانات نهایی دانش آموزان نشان داده می‌ شود. در دیگر پایه‌ های تحصیلی نیز کادر آموزشی برای بهتر نشان دادن سطح آموزشی مدرسه، نمراتی بیشتر از توانمندی واقعی دانش آموزان می‌ دهند.

در بعضی موارد نیز معلمان در مقابل دریافت هزینه بیشتر از والدین دانش آموزان، کلاس‌ های خارج از تایم مدرسه برای کسب نمره بالاتر از آنان درخواست می‌ کنند. هم چنین، در بعضی از مدارس ساعات دروس بر اساس برنامه زمان بندی آموزش و پرورش به دانش آموزان ارائه نمی‌ شود.

کیفیت پایین آموزشی: از دیگر معایب مدارس غیر انتفاعی این است که کیفیت آموزش در بعضی از مدارس غیر انتفاعی بسیار افت کرده است. به زبان دیگر، کادر آموزشی بسیاری از مدارس غیر انتفاعی، اغلب افراد تحصیل کرده تازه کار یا افراد بیکار دانشگاهی می باشند که تجربه چندانی در زمینه آموزش ندارند. در بعضی از موارد هم مدرسان بازنشسته و خسته از کار آموزش و پرورش به عنوان کادر آموزشی مدارس غیر انتفاعی مشغول به کار می‌ شوند که در ازای دریافت حقوق کمی، حاضر به تدریس در مدارس غیر انتفاعی می‌ شوند.

به زبان ساده تر این گونه می توان گفت که مسئولان بعضی از مدارس غیر انتفاعی جهت کاهش هزینه‌ های خود سعی می کنند کادر آموزشی خود را با پایین ترین نرخ هزینه دور هم جمع کنند، مدرسان نیز برای آن که بتوانند صاحب شغل شوند، به ناچار تدریس در چنین وضعیتی را قبول می‌ کنند.

فاکتورهای انتخاب بهترین مدرسه غیر انتفاعی کدامند؟

کادر آموزشی مدرسه غیر انتفاعی: یقینا یکی از اصلی ترین فاکتورها جهت انتخاب بهترین مدرسه غیر انتفاعی، درنظر داشتن کادر آموزشی مدرسه می باشد. کادر آموزشی مدارس غیر دولتی یا معلمان رسمی می باشند یا معلمان بازنشسته‌ و یا نیروهای آزاد دارای تاییدیه. در هر صورت، مشورت با بعضی از اولیایی که فرزندشان سال گذشته در این مدرسه تحصیل کرده اند و هم‌چنین بررسی بازدهی مدرسه در سال‌یان گذشته، می‌ تواند بسیار کمک کننده باشد.

البته باید بدانید که در مقطع دبستان، کادر آموزشی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، چرا که موجب شکل‌ شدن تصورات کودکان از محیط مدرسه می‌ شوند. هم چنین معلمان می بایست به روش‌ های تدریس به روز تسلط داشته باشند و بتوانند ارتباط صمیمی با کودکان برقرار کنند.

فاصله از منزل: در برهه زمانی که کودک هنوز با بحران صبح زود بیدار شدن، سازگار نشده است، در نتیجه بهترین مدرسه‌ ها هم اگر فاصله‌ زیادی از محل سکونت داشته باشند و ساعت بیدار شدن کودک را بیش از حد جلو بیندازند، انتخاب مناسبی نمی باشند.

برنامه‌ سال: برنامه‌ های آموزشی مدارس غیر انتفاعی، بسیار متنوع می باشند و هر یک در کنار کلاس های درسی، برنامه‌ های جانبی مثل اردوهای تفریحی، کلاس‌ های فوق‌ برنامه و … دارند. در مقطع دبستان، حضور یک سری برنامه‌ های جانبی شاد، می‌ تواند کمک بسیاری به گرایش هر چه بیشتر کودکان به محیط مدرسه شود.

فاکتورهای انتخاب بهترین مدرسه غیر انتفاعی کدامند؟

در نتیجه برگزاری این برنامه های جانبی نیز به عنوان آپشن محسوب می شود، همچنین در این مقاطع، نباید کلاس‌ های فوق‌ برنامه بیش از حد معمول باشند، زیرا موجب دلزدگی کودک از محیط مدرسه می‌ شود. به همین دلیل نیاز است قبل از ثبت نام، حتما از برنامه های آموزشی و تفریحی مدرسه آگاه شوید.

شهریه: چیزی که در ذهن اکثر انسان ها، جا افتاده است، این است که هر چقدر شهریه بیشتر باشد و جیب را خالی تر کند، با مدرسه‌ شگفت انگیزتری رو به‌ رو می شویم، اما باید این گونه بگوییم که این تصور کاملا اشتباه است و بهتر است پیش از ثبت‌ نام در هر یک از مدارس غیر انتفاعی پسرانه و دخترانه، شهریه را با میزان تصویب شده آموزش و پرورش مطابقت دهید.

ساختمان و امکانات: در مقطع دبستان، فضای فیزیکی، محیط مدرسه و ظاهرش، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، چرا که کودک در این مقطع، برای نخستین بار از فضای خانواده جدا می‌ شود و به مدرسه ورود پیدا می کند، در نتیجه ظاهر مدرسه در جذب کودک بسیار تاثیرگذار است. در انتخاب مدرسه در مقطع ابتدایی می بایست به داشتن حیاط دل‌ باز و جذاب، سالن‌ های ورزش، سالن نمایش، کلاس‌ های تمیز و آراستگی کلی فضا توجه نمود. در ضمن مدرسه باید برای کودک امن باشد و فضاهای خطرناکی نداشته باشد.

چه تفاوتی میان مدرسه غیر انتفاعی و مدرسه دولتی وجود دارد؟

برای سنجش تفاوت میان مدرسه غیر انتفاعی و دولتی، ابتدا می بایست روی رویکردهای هر کدام از مدارس تمرکز کنید، در این حالت با در نظر گرفتن شرایط، روحیه و سن کودکان، می‌ توانید انتخاب درست تری برای او داشته باشید. معمولا، مدارس غیر انتفاعی با اهداف مختلفی مانند جذب سرمایه‌ مردمی برای آموزش و پرورش و کمک به آن، افتتاح می شوند.

در واقع این گونه می توان گفت که تفاوت مدرسه غیر انتفاعی با دولتی بیشتر به منبع تأمین سرمایه مرتبط می‌ شود. به زبان ساده تر، مدارس غیر انتفاعی منبع تأمین سرمایه خود را از اولیا و گرفتن شهریه از آن‌ ها بدست می آورند. در نتیجه امکانات زیادتری نسبت به مدارس دولتی دارند که از جمله این امکانات می توان به تغذیه دانش آموزان، تعداد دانش‌ آموزان در هر کلاس، برنامه‌ های اضافی، کلاس‌ های فوق برنامه و … اشاره نمود. در عین حال، کیفیت آموزش در مدارس نیز از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

تعداد دانش آموزان: یکی از اصلی ترین تفاوت‌ ها میان مدرسه غیر انتفاعی با دولتی، تعداد کمتر دانش آموزان در کلاس‌ های مدارس غیر انتفاعی می باشد. در این شرایط معلمان و مدرسه می‌ توانند زمان و تجهیزات بیشتری هم جهت آموزش هر دانش آموز اختصاص دهند. با وجود این تفاسیر، دانش آموزان برای آموزش در محیطی شبیه به پیرامون اطراف خود، نیاز به آموزش در مدارس دولتی دارند.

چه تفاوتی میان مدرسه غیر انتفاعی و مدرسه دولتی وجود دارد؟

تدریس زبان انگلیسی: یکی از بروزترین نقاط قوت مدارس غیر انتفاعی، آموزش صحیح زبان انگلیسی، سطح بالاتر از آموزش تعیین شده در چارچوب سرفصل‌ های آموزشی آموزش و پرورش به دانش آموزان می باشد، هم چنین در این بین، بعضی از مدارس غیر انتفاعی در سرتاسر کشور، آموزش دو زبانه را بدون اخذ مجوزهای لازم ارائه می‌ کنند.

زمان آموزش: از لحاظ زمان آموزش، مدارس غیر انتفاعی و دولتی، هر دو این وظیفه را دارند که بر اساس الگوی آموزش و پرورش، دروس تعیین شده را تا ساعت 12 به دانش آموزان ارائه کنند. البته مدارس غیر انتفاعی با روش های مخصوص خود، کلاس‌ های جانبی و فوق برنامه نیز خارج از ساعات عادی مدرسه، برگزار می‌ کنند.

کیفیت آموزش: از لحاظ کیفیت آموزش‌ های رسمی، به طور معمول معلمان مدارس دولتی، افراد جوان‌ تری می باشند و زیر نظر آموزش و پرورش دوره‌ های تدریس خود را طی می کنند. همچنین معلمان مدارس دولتی به متد و روش‌ های جدید آموزش، مسلط هستند و نظارت بیشتری بر روی روش‌ های آموزشی می گذارند. از طرفی دیگر، مدارس غیر انتفاعی به علت اخذ هزینه آموزشی بیشتر از والدین، روش‌ های واضحی برای انتخاب معلمان مجرب، متبحر و حرفه‌ ای به کار می‌ گیرند.

مدیریت مدرسه: سنجش یک مدرسه دولتی یا یک مدرسه غیر انتفاعی معمولا به طریقه مدیریت مدرسه بستگی دارد. به زبان دیگر، مدرسه‌ ای که محیطی آرامش بخش برای دانش آموزان فراهم می‌ کند، رویکردی دو سویه بین اولیا با مربیان برقرار می‌ کند و دارای ایده های آموزشی مشخصی می باشد و روی رفتار مربیان و مسئولان مدرسه با دانش آموزان نظارت می‌ کند و این موارد در واقع مدیریت قوی مدرسه را نشان می دهد.

کلام آخر

در این قسمت از مقاله به توضیح بهترین مدرسه غیر انتفاعی دخترانه تهران پرداختیم و تمام تلاش خود را کردیم که داده ها و اطلاعات مرتبط با عملکرد مختلف مدارس غیر انتفاعی را در اختیارتان قرار دهیم و هم چنین مزایا و معایب تحصیل در این مدارس را شرح دهیم. از همه شما عزیزان تشکر می کنم که تا پایان مقاله همراه ما بودید و خواهشمندم نظرات خود را برایمان کامنت کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا