بهترین سایت و اپلیکیشنبهترین کسب و کارها

10 تا از بهترین زبان های برنامه نویسی برای یادگیری ⭐【آپدیت1403】✅

در این قسمت از مقاله به معرفی بهترین زبان های برنامه نویسی برای یادگیری در سال 2024 می پردازیم. از زمانی که دنیای کامپیوتر به زندگی ما انسان ها ورود پیدا کرد، زبان های برنامه نویسی به عنوان یک جزء جدایی ناپذیر این دنیای کامپیوتری تبدیل شده اند. این روزها بسیاری از انسان ها در رشته برنامه نویسی مشغول به تحصیل هستند و به عنوان یک رشته پر طرفدار شناخته شده است، چرا که این رشته هم بسیار پردرآمد است و هم آینده شغلی بسیار خوبی دارد و هر کسی نمی تواند از انتخاب این رشته چشم پوشی کند. تا پایان مقاله بهترینک همراه ما باشید.

زبان های برنامه نویسی چه کاربردی دارند؟

بدون شک همه مردم اسم یک سری از زبان های برنامه نویسی به گوششان خورده است، اما ممکن است اطلاعاتی در رابط با کاربردهای متنوع زبان های برنامه نویسی نداشته باشند و یا این که در انتخاب یک زبان برنامه نویسی دچار گنگی شوند و چاره کار را ندانند. در ادامه به توضیح بخشی از کاربردهای زبان های برنامه نویسی می پردازیم، خواهشمندم ما را همراهی بفرمائید.

برنامه نویسی موبایل: برنامه نویسی موبایل فقط به طراحی برنامه های قابل اجرا در موبایل مربوط نمی باشد، بلکه امروزه اکثر برنامه نویسان حرفه ای ایده های خلاقانه در ذهن خود پرورش می دهند و به این فکر می کنند که برنامه هایی را طراحی کنند که قابلیت اجرا در گوشی موبایل را هم داشته باشد. در نتیجه می توان گفت که برنامه نویسی موبایل هم مثل دیگر شاخه های برنامه نویسی با سرعت زیاد در حال توسعه و گسترش می باشد.

برنامه نویسی بازی: اجرای بازی های کامپیوتری همواره برای گیمرها و افراد معمولی جذابیت های خاص خود را داشته است، اما ساختن این قبیل بازی ها نیاز به کسب مهارت و تخصص خاصی در زمینه برنامه نویسی بازی می باشد و دارای پیچیدگی های خاص خودش می باشد و به طور کلی زبان های برنامه نویسی که برای ساختن و ایجاد بازی های کامپیوتری مورد استفاده قرار می گیرند، برنامه نویسی بازی می گویند.

زبان های برنامه نویسی چه کاربردی دارند؟

برنامه نویسی سیستمی: هدف از انجام برنامه نویسی سیستمی، اجرای تمامی برنامه های مرتبط با سخت افزار می باشد. بر عکس دیگر زبان های برنامه نویسی که قصد تولید نرم افزار خاصی را دارند، در برنامه نویسی سیستمی اوضاع فرق می کند و هدف تولید سیتم عامل است.

آنالیز داده: معمولا آنالیز داده با هدف بررسی داده ها و اطلاعات انجام می شود. برای انجام این کار از یک سری ابزارهای آماری و تحلیلی با هدف تعیین نمودن اطلاعات سودمند و کمک به گرفتن تصمبمات دقیق تر در کسب و کارها، استفاده می شود.

برنامه نویسی تحت وب: این شاخه از برنامه نویسی مرتبط با یک سری زبان های برنامه نویسی می باشد که برای طراحی و پیاده سازی برنامه های تحت شبکه در زمینه های مختلف بکار می روند. یکی از علت های اصلی محبوبیت زبان های برنامه نویسی تحت وب، سهولت و راحتی در استفاده از برنامه هایی می باشد که به شکل تحت وب و آنلاین طراحی و پیاده سازی شده اند.

بهترین زبان های برنامه نویسی برای یادگیری در سال 2024 کدام است؟

با توجه به توضیحات ارائه شده، می توان نتیجه گرفت که اکثر زبان های برنامه نویسی برای کار و هدف ویژه ای طراحی شده‌اند و کاربرد دقیق و تعیین شده ای دارند. در نتیجه می توان گفت که لیست بهترین زبان های برنامه نویسی با در نظر گرفتن حوزه کاربردی و مورد استفاده زبان برنامه نویسی، برای افراد مختلف، بسیار متفاوت می باشد. به عنوان مثال بهترین زبان های برنامه نویسی مخصوص هک با بهترین زبان های برنامه نویسی اندروید کاملا متفاوت می باشد.

بهترین زبان های برنامه نویسی برای یادگیری در سال 2022 کدام است؟

در ادامه مقاله به بررسی 10 نمونه از بهترین زبان های برنامه نویسی برای یادگیری در سال 2024 می پردازیم و خواهشمندم ما را همراهی بفرمائید.

زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت Javascript

زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت Javascript

جاوا اسکریپت، یک نوع زبان برنامه نویسی سطح بالا می باشد و به عنوان یکی از مهم ترین زبان های برنامه نویسی در سرتاسر دنیا شناخته شده است. حدودا 97.6 درصد از کلیه وب سایت ها از این زبان برنامه نویسی حرفه ای سمت کلاینت استفاده می‌ کنند. جاوا اسکریپت در شروع کار فقط با هدف توسعه مرورگرهای وب سایت های مختلف مورد استفاده قرار می‌ گرفت، اما در حال حاضر از این زبان برنامه نویسی برای استقرار وب سایت‌ های سمت سرور و برنامه‌ های نا مربوط به مرورگر وب نیز استفاده می‌ گردد.

جاوا اسکریپت در واقع یکی از فناوری های اصلی و رو به بالای شبکه جهانی وب و جزوء ده زبان برنامه نویسی معتبر دنیا به حساب می آید. یکی از اهداف اصلی جاوا اسکریپت، گسترش front-end می باشد، اما در حال حاضر می توان از این زبان برنامه نویسی برای توسعه back-end نیز استفاده کرد، به خصوص بعد از این که NodeJS برای همگان معرفی شد. برخی از کاربردهای جاوا اسکریپت به شرح موارد ذیل می باشند که عبارت است از:

  • جاوا اسکریپت برای ساختن وب سایت ها و گسترش اپلیکیشن‌ های تحت وب هم کاربرد دارد
  • از زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت برای توسعه و ساخت بازی‌ های رایانه ای هم استفاده می‌ شود
  • برای ایجاد نمودن اپلیکیشن‌ های تحت وب و همین طور ساختن اپلیکیشن‌ های موبایل از جاوا اسکریپت استفاده می‌ شود
  • زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت برای اضافه کردن رفتارهای تعاملی و پویا به صفحات وب سایت های مختلف مورد استفاده قرار می‌ گیرد

زبان برنامه نویسی گو Go

زبان برنامه نویسی گو Go

Go یک زبان برنامه نویسی سازمان یافته است که در گوگل توسط Robert Griesemer، Rob Pike و Ken Thompson طراحی و پیاده سازی شده است. Go از لحاظ نوع عملکرد بسیار شبیه به زبان برنامه نویسی C می باشد، اما دارای ایمنی حافظه، گردآوری زباله، تایپ سازمان یافته و همزمانی به سبک CSP می باشد. زبان Go یکی از برترین زبان های برنامه نویسی می باشد و مدرسان اندک و افراد مسلط تعداد پایینی به این زبان برنامه نویسی وجود دارد و در نتیجه به عنوان یک شروع خاص در صنعت برنامه نویسی 2024 به حساب می آید.

شرکت هایی که از زبان Go به عنوان زبان برنامه نویسی مختص خود استفاده می کنند عبارت است از: Google، Uber، Twitch، Dropbox و بسیاری از شرکت های دیگر. زبان برنامه نویسی Go هم چنین به علت چابکی و عملکرد قوی، در بین اکثر دانشمندان فناوری اطلاعات، بسیار محبوب می باشد.

Go توسط گوگل در سال 2007 ساخته شد. زبان برنامه نویسی Go ویژگی‌های مختلفی دارد. از جمله آنها می‌توان به سادگی ِآن و توانایی‌اش در مدیریت کردن سیستم‌های چند هسته‌ای، شبکه‌ای و غیره اشاره کرد. این ویژگی‌ها باعث شده است تا Go به یکی از پرسرعت‌ترین زبان‌های برنامه نویسی تبدیل شود.

نام دیگرِ این زبان برنامه نویسی، Golang می‌ باشد که هدف از ساختن این زبان برنامه نویسی، از بین بردن نیازهای برنامه نویسان می باشد. البته نه همه برنامه نویسان، بلکه آن دسته از افرادی که بر روی پروژه‌ های بزرگ مشغول به کار هستند و هم چنین این زبان برنامه نویسی در بین تعداد زیادی از شرکت‌ های بزرگ IT محبوبیت زیادی دارد. بعضی از مزیت های زبان برنامه نویسی Go به شرح موارد ذیل می باشد که عبارت است از:

  • قابلیت یادگیری آسان
  • دارای سرعت بسیار بالا
  • دارای کد‌نویسی های قابل فهم
  • زبان برنامه نویسی Go به عنوان یک زبان مینیمالیستی شناخته شده است

زبان برنامه نویسی کاتلین kotlin

زبان برنامه نویسی کاتلین kotlin

کاتلین یکی دیگر از زبان های برنامه نویسی چند منظوره می باشد که در شروع کار با عنوان Project Kotlin توسط JetBrains در سال 2011 طراحی و پیاده سازی شد. اولین نسخه از این زبان برنامه نویسی به صورت رسمی در سال 2016 منتشر شد. زبان برنامه نویسی کاتلین با جاوا سازگاری داشته و از سری زبان های برنامه نویسی بسیار پر کاربرد پشتیبانی می کند. Kotlin به شکل توسعه یافته برای برنامه های وب، برنامه های اندروید، برنامه های دسکتاپ و گسترش برنامه های سمت سرور مورد استفاده قرار می گیرد.

زبان برنامه نویسی کاتلین با هدف پیشرفته تر بودن از زبان برنامه نویسی جاوا ساخته شده است و آن دسته از افرادی که از این زبان استفاده می کنند قانع شده اند. بیشتر برنامه های گوگل بر طبق زبان برنامه نویسی Kotlin ساخته شده اند و بعضی از شرکت هایی که از زبان Kotlin به عنوان زبان برنامه نویسی خود استفاده می کنند عبارتند از Coursera، Pinterest، PostMates و … . کاتلین در واقع یک نوع زبان برنامه نویسی چند پلتفرمی، تایپپیشرفته و چند منظوره همراه با استنتاج نوع می باشد و بین عموم کاربران در سرتاسر جهان بسیار محبوب است.

زبان برنامه نویسی جاوا java

زبان برنامه نویسی جاوا java

 جاوا JAVA یک نوع زبان برنامه نویسی پیشرفته می باشد که با قابلیت شی گرا بودن، ارائه گردیده است. جاوا یک نوع زبان برنامه نویسی رایگان می باشد که به یک نوع زبان فراگیر تبدیل شده است و مورد توجه بسیاری از سازمان ها و شرکت های بزرگ و شناخته شده واقع شده است. گستردگی زبان برنامه نویسی جاوا، به اندازه ای است که از اپلیکیشن های کاربردی و وب سایت ها تا گوشی های تلفن همراه و کنسول های بازی، در هر یک، اثری از زبان برنامه نویسی جاوا دیده می شود.

جاوا یکی از بهترین زبان های برنامه نویسی برای یادگیری در سال 2024 می باشد که به طور مستقیم توسط اکثر سازمان‌ ها مورد استفاده قرار گرفته است. این زبان بر مبنای اندروید به حساب می‌ آید که در واقع 85 درصد از سهم بازار موبایل را در دست گرفته است. جاوا هم چنین به عنوان پرطرفدار ترین و فراگیر ترین زبان برنامه نویسی برای دستگاه‌ های اینترنت اشیاء به حساب می آید. جاوا کمی پیچیده تر از پایتون، ولی راحت تر از سی یا سی پلاس پلاس می باشد، به این دلیل که جاوا بر روی سی و پایتون روی جاوا ساختار یافته است.

با استفاده از زبان برنامه نویسی جاوا می توان یک سری برنامه های رومیزی (Desktop) و دیگر برنامه های سیستمی مانند تلفن همراه را کدنویسی کرد. به گفته شرکت سازمان دهی شده زبان برنامه نویسی جاوا، تعداد زیادی از دستگاه ها و سیستم ها از این زبان برنامه نویسی استفاده می کنند که بعضی از آن ها عبارتند از:

  • سیستم های رباتیک
  • انواع کارت های هوشمند
  • تمامی کنسول های بازی
  • برنامه های هوشمند موبایلی
  • برنامه های کاربردی، رو میزی و تحت شبکه های وب

زبان برنامه نویسی پایتون Python

زبان برنامه نویسی پایتون Python

پایتون، یکی از پر طرفدار ترین و محبوب ترین زبان های برنامه نویسی در جهان است. دلیل آن هم این است که یادگیری این زبان برنامه نویسی برای افراد مبتدی بسیار آسان می باشد. زبان برنامه نویسی پایتون به عنوان یک زبان برنامه نویسی رایگان و منبع باز همراه با ماژول‌ های پشتیبانی فراگیر، امکان ترکیب راحت با خدمات وب سایت، ساختارهای داده و اطلاعات کاربر پسند، و یک سری برنامه‌ های دسکتاپ مبنی بر رابط گرافیکی کاربر می باشد.

پایتون به عنوان یکی از بهترین زبان های برنامه نویسی برای یادگیری در سال 1401 به حساب می آید و می تواند به عنوان یک انتخاب مناسب برای شروع کار باشد. پایتون (Python) یک زبان برنامه نویسی سطح بالا و چند منظوره می باشد که دارای قابلیت خوانایی همراه با پشتیبانی از تعداد زیادی از کتابخانه ها می باشد و یادگیری هر یک برای افراد مبتدی بسیار راحت می باشد. برخی از مزایا زبان برنامه نویسی پایتون به شرح موارد ذیل می باشد که عبارت از:

  • دارای مستندات قابل فهم
  • دارای قابلیت انعطاف پذیری
  • دارای قابلیت درک ساده و راحت
  • یک زبان برنامه نویسی اسکریپتی است که بر خلاف زبان‌ های برنامه نویسی دیگر نیازمندِ کامپایل شدن یا اجرای وظایف به شکل خودکار است

زبان برنامه نویسی پی اچ پی PHP

زبان برنامه نویسی پی اچ پی PHP

PHP یک نوع زبان برنامه نویسی متن باز می باشد که نخستین بار در سال 1990 پدید آمد. برخی از توسعه دهندگان از سال 2014 از بین رفتن PHP را پیش بینی کرده اند. برخی دیگر از توسعه دهندگان وب سایت ها، یادگیری زبان برنامه نویسی PHP را ضروری می دانند، چرا که این زبان برنامه نویسی برای ساختن بیشتر از 80 درصد وب سایت ها در پلتفرم اینترنت و یا یک سری وب سایت ها مثل فیس بوک و یاهو استفاده شده است. این زبان برنامه نویسی با گذشت زمان، جایگاه بسیار قوی تری پیدا کرده است، اما به نظر می آید که از زمان اوج محبوبیت، دور شده است.

زبان برنامه نویسی سوئیفت Swift

زبان برنامه نویسی سوئیفت Swift

در طی چند سال گذشته، زبان برنامه نویسی سوئیفت به عنوان یکی از بهترین زبان های برنامه نویسی شناخته شده است. شرکت اپل، زبان برنامه نویسی Swift را در سال 2014 برای برنامه های لینوکس و مک ارتقا داد. سوئیفت یک نوع زبان برنامه نویسی منبع باز می باشد که برای یادگیری بسیار راحت است، سوئیفت به طور تقریبی با همه ابزارهای زبان برنامه نویسی Objective-C سازگاری دارد.

Swift در قیاس با دیگر زبان‌ های برنامه‌ نویسی به فنون کدنویسی پایین تری احتیاج دارد و می‌ توان از این زبان برنامه نویسی برای IBM Swift Sandbox و IBM Bluemix استفاده نمود. Swift در اکثر برنامه های محبوب iOS مثل WordPress، Mozilla Firefox، SoundCloud و یا در بازی Flappy Bird استفاده شده است.

زبان برنامه نویسی تایپ اسکریپت Typescript

زبان برنامه نویسی تایپ اسکریپت یک نوع زبان برنامه‌ نویسی چند منظوره، کامپایلری و متن باز می باشد که از طریق شرکت مایکروسافت گسترش یافته است و پشتیبانی می‌ گردد. تایپ اسکریپت در واقع یکی از زیر مجموعه‌ های زبان جاوا اسکریپت می باشد که به کاربران کمک می‌ کند تا کدنویسی های خود را به روش های آسان تر و ساده تری انجام دهند و این که با کامپایل‌ کردن هر یک، خروجی استاندارد کدهای جاوا اسکریپت را به دست بیاورند.

یک سری امکانات توسعه یافته ای که شرکت مایکروسافت به زبان برنامه نویسی تایپ اسکریپت اضافه کرده است، آن را به زبان‌ هایی مثل #C، جاوا و دیگر زبان های برنامه نویسی نزدیک کرده است. تایپ اسکریپت برای توسعه‌ پروژه‌ های بزرگ جاوا اسکریپت پیاده سازی شده است و فرآیند توسعه را تا حد زیادی ساده سازی می‌ کند.

زبان های برنامه نویسی TypeScript ناشی از کاستی های جاوا اسکریپت برای توسعه برنامه های پر کاربرد در مقیاس بزرگ در شرکت مایکروسافت و در بین مشتریان خارجی می باشد. توسعه دهندگان زبان برنامه نویسی تایپ اسکریپت به هیچ وجه به دنبال روشی مناسب برای از بین بردن سازگاری با استاندارد و پشتیبانی متقابل پلت فرم آن نمی باشند.

زبان برنامه نویسی دارت Dart

زبان برنامه نویسی دارت Dart

زبان برنامه نویسی دارت یک نوع زبان نوپا در عرصه طراحی وب‌ اپلیکیشن‌ های سبک و پر سرعت می باشد. در حال حاضر اکثر شرکت‌ های ایرانی به‌ صورت پیشرفته در حال پذیرش زبان برنامه نویسی دارت می باشند. بسیاری از کارشناسان این عقیده را دارند که زبان برنامه‌ نویسی دارت، آینده دار است و بسیاری دیگر آن را پر از ایراد می‌ دانند. در هر صورت این زبان تحت حمایت گوگل در حال پیشرفت و تثبیت جایگاه در بین برنامه‌ نویسان می باشد.

با استفاده از زبان برنامه نویسی دارت می‌ توان سرعت بالایی را در گسترش نرم‌ افزارهای تحت وب تجربه کرد اما تعداد زیادی از متخصصان برنامه‌ نویسی این اعتقاد را دارند که این زبان هم چنان ضعف‌ های بسیار بزرگی دارد. در ایران این زبان برنامه نویسی با استقبال گسترده ای از سمت برنامه‌ نویسان و کسب‌ و کارهای دیجیتالی روبرو گردیده است و به همین علت یادگیری این زبان برنامه نویسی می‌ تواند تضمین‌ کننده آینده شغلی مناسبی برای افراد باشد.

زبان برنامه نویسی روبی R

زبان برنامه نویسی روبی R

زبان برنامه نویسی روبی یک نوع زبان متن باز می باشد که به شکل  رایگان در وب سایت های مختلف در دسترس همگان می باشد، این زبان برنامه نویسی یک نوع زبان چند منظوره به حساب می آید و هم چنین یک زبان فرامتنی می باشد و متن های بی نقص و قابل فهمی دارد. قابلیت یادگیری بسیار سریع و راحت زبان برنامه نویسی روبی را برای توسعه دهندگان جدید گردآوری شده است و این زبان بسیار به زبان برنامه نویسی ++c و پرل شباهت دارد.

زبان برنامه نویسی روبی بسیار مقیاس پذیر می باشد و برنامه های بزرگی از طریق این زبان برنامه نویسی، کدنویسی شده اند و این زبان به راحتی قابل نگهداری می باشد. روبی هم چنین برای توسعه برنامه های پر کاربردبر روی پلتفرم اینترنت نیز بکار می رود، این زبان دارای جمع کثیری از توابع داخلی است که می توانند در اسکریپت های روبی پیاده سازی شوند. برخی از امکانات زبان برنامه نویسی روبی به شرح موارد ذیل می باشد که عبارت است از:

  •  کاملا شی گرا
  • کاملا داینامیک
  • قابلیت حمل زیاد
  • دارای انعطاف پذیری
  • دارای کتابخانه استاندارد بزرگ
  • در همه سیستم عامل های اصلی پیاده سازی می گردد

سطوح مختلف زبان های برنامه نویسی

اگر قصد این را داشته باشیم که زبان‌ های برنامه‌ نویسی را گروه بندی کنیم، به طور کلی می‌ توان گفت که زبان های برنامه نویسی به دو گروه کلی تقسیم می شوند:

  • زبان‌ های برنامه نویسی سطح بالا High Level
  • زبان‌ های برنامه نویسی سطح پایین Low Level

زبان‌ های برنامه‌ نویسی سطح پایین یا Low Level Programming Languages به گروهی از زبان ها تعلق دارند که به سطح ماشین خیلی نزدیک هستند. کدنویسی با این دسته از زبان‌ های برنامه نویسی به شکل رشته‌ کدهای صفر و یک و یا کدهایی با درک پایین برای انسان ها صورت می گیرد. با توجه به این که این دسته از زبان‌ ها تحت سخت‌ افزار اجرا می‌ شوند، در نوشتن الگوریتم های هر یک، می بایست به جزئیات سخت‌ افزاری توجه نمود.

به عنوان مثال طریقه مدیریت حافظه، خواندن اطلاعات از روی حافظه CPU و روش کار با مقادیر مختلف بر روی رجیستر یا همان جایگاه های ذخیره‌سازی اطلاعات در CPU، تماما بر عهده برنامه‌ نویس می باشد. به طور کلی سه ویژگی قابل توجه زبان‌ های برنامه‌ نویسی سطح پایین به شرح موارد ذیل می باشد که عبارت‌ است از:

  • نداشتن امکان انتزاع در تحلیل داده و نوشتن برنامه
  • به زبان ماشین بسیار نزدیک است و درک آن‌ برای انسان دشوار است
  • در زبان های برنامه نویسی سطح پایین نیاز به مدیریت حافظه و مدیریت مستقیم پردازنده می باشد

سطوح مختلف زبان های برنامه نویسی

زبان‌ های برنامه‌ نویسی سطح بالا یا High-Level Programming Languages به گروهی از زبان های برنامه نویسی تعلق دارد که با کمک یک سری کلمات و علائم اختصاری برای انسان کدنویسی را انجام می دهد. زبان‌ های برنامه نویسی سطح بالا بسیار شبیه به تفکر انسان نوشته شده است. حتی در بعضی زبان‌ هایی که در این سطح زبان وجود دارند، اگر به صورت کلمه به کلمه کد را مرور کنیم، بسیار شبیه آن است که داریم با یک انسان دیگر مکالمه می‌ کنیم.

در بیشتر زبان‌ های برنامه نویسی سطح بالا نیازی به مدیریت حافظه نمی باشد. راحتی درک کدهای نوشته شده به فرم زبان های سطح بالا، یکی از خصلت های اصلی این زبان‌ می باشد. اکثر زبان‌ های برنامه نویسی سطح بالا، این قابلیت را دارند که سرعت کد نویسی افراد را بالا ببرند. در این فرم از کدنویسی بدون نیاز به جزئیات غیر ضروری، به راحتی می توان الگوریتم ها را طراحی و پیاده‌ سازی نمود. به طور کلی سه ویژگی مهم زبان‌ های برنامه نویسی سطح بالا به شرح موارد ذیل می باشد که عبارت‌ است از:

  • قابلیت انتزاع بسیار زیادی دارد
  • به زبان انسان بسیار نزدیک است و از طریق ماشین به شکل مستقیم پردازش نمی‌ شود
  • به طور معمول در زبان های برنامه نویسی سطح بالا نیازی به مدیریت حافظه و مدیریت مستقیم پردازنده نمی باشد

مزیت های شغل برنامه نویسی

از مهم ترین مزیت های شغل برنامه‌ نویسی، می توان گفت که امکان این وجود دارد که آن را به شکل دورکاری و یا حتی فریلنسینگ هم انجام داد. در نتیجه بسیاری از برنامه‌ نویسان نیازی ندارند که برنامه‌ های روتین روزمره خود را با برنامه‌ زمانی کارفرمایان خود هماهنگ کنند و از این لحاظ، آزادی عمل بسیار زیادی دارند و هم چنین دورکاری، نیاز به حضور فیزیکی و رفت‌ و آمد‌های وقت‌گیر، کسل کننده، پرهزینه‌ و خطر آفرین ندارد.

مزیت های شغل برنامه نویسی

علم برنامه‌ نویسی به آسانی قابل انتقال است و اگر کسی یکی از انواع زبان‌ های برنامه‌ نویسی مانند زبان برنامه نویسی C را یاد بگیرد، به آسانی می‌ تواند زبان‌ های حرفه ای تری مثل پایتون را نیز یاد بگیرید. ما در این مقاله به 10 نمونه از بهترین زبان های برنامه نویسی اشاره کردیم و یکی از حسن های زبان برنامه‌ نویسی این است که هیچ محدودیتی ندارد و هر کس که بیشتر تلاش کند، پیشرفت بیشتری هم خواهد داشت و زحماتش به هیچ وجه هدر نمی رود.

بازار کار زبان های برنامه نویسی و اهمیت آن

بازار کار زبان های برنامه نویسی دائما در‌حال پیشرفت و توسعه می باشد، چرا که اکثر کسب و کارهای امروزی در آینده‌ ای نه چندان دور، شکل دیجیتالی و آنلاین به خود می‌ گیرند و کاملا از حالت سنتی دور می شوند. طبق پیش بینی های انجام شده، دهه 2030 بی شک دهه‌ انقلاب و شکوفایی هوش مصنوعی خواهد بود. طبق یک سری مطالعات انجام شده از طریق موسسه جهانی McKinsey، نمایانگر این است که تا سال 2030 نزدیک به 800 میلیون فرصت شغلی در سرتاسر دنیا به علت دیجیتالی شدن مشاغل، از بین خواهد رفت.

با توجه به توضیحات ارائه شده، اگر شخص در رشته برنامه‌ نویسی تحصیل کرده باشد، انقلاب هوش مصنوعی، نه‌ تنها فرصت‌ های شغلی را برای این قبیل افراد از بین نخواهد برد، بلکه هر یک را بیشتر و پردرآمدتر نیز خواهد کرد. در حال حاضر به غیر از یک تعداد از شرکت‌ های فعال در زمینه فناوری اطلاعات، تعداد کسب‌ و کارهای وابسته به زبان های برنامه‌ نویسی روز‌ به‌ روز در حال زیاد شدن است.

بازار کار زبان های برنامه نویسی و اهمیت آن

بی شک با صراحت کامل می توان گفت که حداقل، در چند دهه‌ آینده، بازار کار زبان های برنامه نویسی بسیار پر رونق تر از زمان حال خواهد شد. تمامی افرادی که در رشته مهندسی نرم‌ افزار تحصیل کرده اند، به آسانی می‌ توانند در کسب و کارهای مربوط به فناوری اطلاعات، در یک شرکت بیمه، در یک شرکت خودروسازی و یا حتی در یک فروشگاه اینترنتی مشغول به کار شود.

در کشور ما هم همانند دیگر کشورها، در دهه‌ هایی که گذشت، فرصت های شغلی مختلفی برای برنامه نویسان و مهندسین نرم افزار ایجاد شده است و این جریان با سرعت بسیار زیادی در حال ادامه یافتن است. برای یافتن شغلی درخور و متربط با رشته برنامه نویسی فقط کافی است که یک جستجوی ساده با کلماتی مانند آگهی های استخدام برنامه نویس در گوگل داشته باشید و مشاهده خواهید کرد که میزان تقاضا برای برنامه‌ نویسان تا چه اندازه بالا است.

کلام آخر

در این قسمت از مقاله به مطالعه و بررسی بهترین زبان های برنامه نویسی برای یادگیری در سال 2024 پرداختیم و تمام تلاش خود را کردیم که ویژگی ها و مزایای بهترین زبان های برنامه نویسی را شرح دهم. از شما عزیزان تشکر می کنم که تا پایان مقاله همراه ما بودید و خواهشمندم نظرات خود را برایمان کامنت کنید.

5/5 - (2 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا