10 تا از بهترین وب سایت آموزش برنامه نویسی ⭐【آپدیت1403】✅
در این مقاله می خواهیم به توضیح موضوع بهترین وب سایت آموزش برنامه نویسی بپردازیم. امروزه استفاده از کامپپیوتر و موبایل های هوشمند، عاملی برای طراحی اپلیکیشن های مختلف شده است که ساخت این اپلیکیشن های کاربردی نیاز به دانش برنامه نویسی دارد. برنامه نویسی یکی از پر درآمدترین رشته ها است که افراد بسیاری ترجیح می دهند در این رشته مشغول به کار شوند، از این رو تصمیم گرفتیم تا برای افرادی که دانشی در زمینه برنامه نویسی ندارند، سایت های آموزش آنلاین برنامه نویسی را معرفی کنیم پس تا انتها همراه ما در بهترینک باشید.
مطلب پیشنهادی: بهترین زبان های برنامه نویسی برای یادگیری در سال 2024
زبان های برتر برای برنامه نویسی
برای این که وارد شغل برنامه نویسی بشوید باید در ابتدا بدانید که کدام یک از زبان های برنامه نویسی آینده دارتر است و هم چنین درآمد بهتری دارد. از این رو ما در معرفی بهترین سایت آموزشی برنامه نویسی، به شما خواهیم گفت که زبان های برتر برنامه نویسی کدام ها هستند.
پایتون (Python):
پایتون برای محاسبات علمی، توسعه ی وب و هوش مصنوعی بسیار عالی است به طوری که اغلب برنامه نویس ها از پایتون استفاده می کنند به دلیل بهره وری بالایی که دارد. پایتون رابط کاربری راحتی دارد و چرخه ی ویرایش در آن سریع انجام می شود زیرا در آن تدوین وجود ندارد و رفع اشکال با پایتون خیلی راحت تر انجام می شود. این زبان برنامه نویسی به دلیل راحتی و ویرایش سریع برای تازه کارها مناسب است. اپلیکیشن های معروفی مانند اینستاگرام، یوتیوب و Reddit از این زبان استفاده کرده اند.
جاوا (Java):
جاوا یک زبان برنامه نویسی است که برای ساخت برنامه های رایانه ای از آن استفاده می شود. این زبان در سال 1982 وارد عرصه برنامه نویسی شد و تاثیر بسیار زیادی در دنیای برنامه نویسی ایجاد کرد، با زبان برنامه نویسی جاوا می توانید ابزارهای مدرن و تاثیرگذار در فناوری را بسازید. این زبان نسبت به زبان ++c راحت تر است ولی شروع کار با آن کمی سخت است که دلیل آن سینتکس های پیچیده است.
یونیتی (#Unity c):
زبان یونیتی یک پلتفرم پیشرفته در جهان است که برای ساخت بازی های رایانه ای و ایجاد محتوای داخلی، سه بعدی و real time استفاده می شود. با یاد گرفتن یونیتی سی شارپ، این شانس را دارید تا به یکی از صنایع بالا و دارای رشد بپیوندید، همچنین این زبان روی 30 پلتفرم قابل اجرا است مانند: بازی های اندروید، ios، ویندوز، پلی استیشن و نینتندو سوییچ. یونیتی در واقع موتور بازی سازی است اما معمارها هم می توانند با استفاده از آن ایده های خود را نمونه برداری کنند.
بهترین سایت آموزشی برنامه نویسی کدام است؟
همیشه انتخاب بهترین ها کاری سخت و دشواری بوده است زیرا برای این کار باید تمامی جوانب کار را بسنجیم. اما در این مقاله تلاش کردیم تا بهترین وب سایت آموزش برنامه نویسی را برای شما معرفی کنیم. همان طور که می دناید امروزه اپلیکیشن های بسایری در زمینه های مختلف طراحی شده اند و افراد بسیاری از آن ها برای راحت تر شدن کارهایشان استفاده می کنند، این اپلیکیشن ها در ابتدا نیاز به برنامه نویسی دارند که افرادی می توانند این کار را انجام دهند که دانش و مهارت کافی در این زمینه را داشته باشند.
در ادامه مقاله 10 سایت آموزشی برنامه نویسی را برای تان معرفی خواهیم کرد لطفا تا انتها همراهمان باشید.
10 تا از بهترین
سایت راکت
راکت یکی از سایت های آموزش برنامه نویسی است که در سال 1394 شکل گرفته است. راکت به برنامه نویس ها کمک می کند تا بتوانند از میان زبان ها و فریمورک های بی کران ابزارهای مختلف برنامه نویسی را انتخاب کنند. بنابر این موضوع سایت راکت تصمیم گرفت تا در این باره یک فضای آموزشی دوستانه برای علاقه مندان ایجاد کند و مشکل برنامه نویسان را برای آموزش برطرف سازد.
در راکت چه فعالیت هایی انجام می شود؟
- آموزش آنلاین: مهم ترین بخش در سایت راک، آموزش آنلاین است که تلاش شده تا جدیدترین ابزارها، زبان ها و فریمورک های برنامه نویسی در آن به فارسی زبان ها آموزش داده شود. تیم متخصص راکت در تلاش هستند تا دوره های به روز و کاربردی را به شما ارائه بدهند، برای یک سایت آموزش برنامه نویسی سخت است که هم به روز باشد و هم آموزش های با کیفیت را تهیه کند ولی در سایت راکت به طور 24 ساعته همه در تلاش هستند تا بهترین ها را به افراد علاقه مند به برنامه نویسی ارائه بدهند.
- حل مشکلات برنامه نویسی: بخش مهم دیگری که در سایت راکت انجام می شود این است که، مشکلات برنامه نویسان حل شود و صحبت کردن با برنامه نویسان برای بررسی دیدگاه های آنان است. در سایت آموزشی راکت بستری فراهم شده است تا افرادی که به تازگی شروع به یادگیری کرده اند با افراد حرفه ای در ارتباط باشند. در راکت یک بخش پرسش و پاسخ وجود دارد که سوالاتتان را در آن می توانید بپرسید تا پاسخی برای حل مشکلتان مطرح شود.
- مقالات آموزشی: بخش مهم دیگر در سایت آموزشی راکت، مقالات متنی هستند زیرا همان طور که می دانید این مقاله ها نقش مهمی در کسب دانش افراد دارند، از این رو در سایت راکت از این مقاله های متنی وجود دارد که به روز و در سطح جهانی هستند. تمام این مقاله اه در سایست راکت به زبان فارسی هستند تا افراد فارسی زبان برای استفاده از آن ها دچار مشکل نشوند و به میزان دانش و تجربه آن ها افزوده شود.
- راکت کست: فواید استفاده از صدا را همه می دانند، برای همین در راکت به این موضوع هم توجه شده تا افرادی که فرصت مطالعه مقاله ها و مطالب کاربردی را ندارند، با استفاده از پادکست، در زمان خود صرفه جویی کنید.
سایت سبز لرن
یکی دیگر از بهترین سایت های آموزشی برنامه نویسی، سایت سبز لرن است که برای حل مشکلات برنامه نویسان در زمینه کمبود آموزش همواره در تلاش بوده است تا شرایطی را مهیا کند که آموزش های خوب و با پشتیبانی به علاقه مندان برنامه نویسی ارائه بشود.
هم اکنون سبز لرن یکی از آکادمی های خصوصی برای آموزش برنامه نویسی است و از اساتید با تجربه و متخصص برای آموزش استفاده می کند، هم چنین در سبز لرن پشتیبانی و آموزش با کیفیت وجود دارد. در سایت آموزشی سبز لرن مقاله های آموزشی متعدد و دوره های آموزش برنامه نویسی وجود دارد.
آموزش هایی که در سبز لرن ارائه می شود:
- آموزش HTML
- آموززش CSS
- آموزش جاوا اسکریپت
- آموزش بوت استرپ
- آموزش ری اکت
- آموزش پایتون
سایت سون لرن
سایت آموزش برنامه نویسی دیگری که می خواهیم معرفی کنیم، سون لرن است که از سال 1387 فعالیتش را در این زمینه آغاز کرده است تا به علاقه مندان به برنامه نویسی آموزش های لازم را ارائه بدهد و آن ها را برای استخدام در شرکت های بزرگ آماده کند.
آموززش هایی که در سون لرن ارائه می شود:
- آموزش فلاتر
- آموزش جاوا اسکریپت خالص
- آموزش اندروید
- آموزش پایتون توسعه وب
- آموزش جاوا
- آموزش وردپرس 1401
- آموزش الگوهای طراحی حرفه ای
- آموزش NodeJS
- آموزش طراحی وب
- آموزش علم داده
- آموزش الگوهای طراحی حرفه ای
- آموزش PHP
- آموزش React
- آموزش Ul
- آموزش لاراول
- آموزش مهندسی داده و بیگ دیتا
سایت تاپ لرن
تاپ لرن یکی از سایت های آموزش برنامه نویسی است که مقاله ها و دوره های آموزشی مختلف و با کیفیتی را به علاقه مندان برنامه نویسی ارائه می دهد و فعالیت خود را از سال 1396 آغاز کرده است. تاپ لرن یک پلتفرم کاملا متفاوت برای آموزش است و با استفاده از مهارت های خاص و فن آوری های جدید به افراد آموزش ها را ارائه می دهد. با مراجعه به این سایت می توانید انواع مقاله های کاربردی برای آموزش را مطالعه کنید و ویدئو های آموزشی برای برنامه نویسی را تماشا کنید.
تاپ لرن چه ویژگی هایی دارد؟
- ارائه مدرک معتبر به افراد آموزش دیده
- امکان استفاده از 100 ها ویدئو رایگان در تاپ لرن
- امکان پرداخت آسان در سایت
- قابلیت پشتیبانی از مشکلات فنی
- امکان مشاهده سرفصل های آموزشی
- دارای کیفیت بالای صدا و تصویر
- دارای مدرسین حرفه ای
دوره های آموزشی که در تاپ لرن ارائه می شود:
- دوره برنامه نویسی و طراحی وب
- آموزش برنامه نویسی به کودکان
- راهنمای ورود به دنیای برنامه نویسی
- دوره های مخصوص برای ناشنوایان
- و …
سایت سریع آسان
سریع آسان یکی دیگر از سایت های آموزشی برنامه نویسی است که از سال 1385 فعالیتش را در زمینه ارائه آموزش های کاربردی و باکیفیت برنامه نویسی آغاز کرده است و تمام تلاشش این بوده تا رضایت مشتریان را به دست بیاورد.
سریع آسان چه امکاناتی را به علاقه مندان ارائه می دهد؟
- امکان یادگیری رایگان
- ارائه بهترین پکیج های آموزشی برای یادگیری
- بازبینی ماهانه مطالب موجود در سایت
- آموزش رایگان زبان های خارجی
آموزش هایی که در سریع آسان ارائه می شود:
- آموزش برنامه نویسی
- آموزش فتوشاپ
- آموزش دریم ویور
- آموزش کورل دراو
- آموزش اتوکد
- آموزش ICDL
- آموزش 3dsmax
- و …
سایت کدیاد
کدیاد به عنوان سایت آموزش برنامه نویسی از مدرسیت متخصص و باتجربه تشکیل شده است که هدفشان آموزش صفر تا صد و لذت بخش برنامه نویسی به علاقه مندان می باشد. در کدیاد برای تمام زبان های برنامه نویسی آموزش های لازم وجود دارد که شما با توجه به نیازتان می توانید از آن ها استفاده کنید. کدیاد توسط گروهی از افراد علاقه مند به برنامه نویسی ساخته شده است که انگیزه شان، آموزش برنامه نویسی به علاقه مندان بوده است تا بتوانند افراد بسیاری را با آموزش های باکیفیت به برنامه نویسی علاقه مند کنند.
کدیاد چه ویژگی هایی دارد؟
- دارای سیستم امتیازدهی هوشمند
- تخفیف های ویژه و لحظه ای در اینستاگرام کدیاد
- پشتیبانی رایگان دوره های آموزشی کدیاد
- پرسش و پاسخ آنلاین و رایگان با مدرس دوره
دوره هایی که در کدیاد آموزش داده می شود شامل:
- آموزش زبان های برنامه نویسی
- آموزش برنامه نویسی وب
- آموزش طراحی سایت
- آموزش برنامه نویسی موبایل
- آموزش سئو
- و …
در کدیاد چند آموزش رایگان هم به علاقه مندان ارائه می شود مانند:
- آموزش رایگان سی شارپ
- آموزش رایگان پایتون
- آموزش رایگان PHP
- آموزش رایگان جاوا اسکریپت
سایت لرن سورس
لرن سورس به عنوان سایت ارائه دهنده آموزش های برنامه نویسی، فعالیتش را از سال 1396 آغاز کرده است و تلاش کرده تا مطالب و آموزش هایی که در سایت قرار می دهد به صورت پراکنده نباشند، برای همین این سایت از نمونه های خارجی الگو گرفته است و مطابق آن ها طراحی شده است و یک پلتفرم خاص برای یادگیری و آموزش در زمینه کدنویسی است. سایت لرن سورس برای افرادی که فرصت رفتن به کلاس های آموزش برنامه نویسی را ندارند بسیار مناسب است و می توانند از آموزش های آنلاین آن استفاده کنند.
برای این که از این آموزش های آنلاین و رایگان استفاده کنید، فقط باید در سایت ثبت نام کنید. هدف سایت لرن سورس این است تا یک مرجع کامل و جامعی در زمینه آموزش برنامه نویسی و وب ایجاد کند و در این زمینه همواره تلاش کرده تا نیازهای آموزشی کاربران را برطرف نماید. لرن سورس به دلیل چندین سال تجربه ای که در زمینه برنامه نویسی داشته است، اکنون می تواند آموزش های کاربردی را به علاقه مندان این رشته ارائه بدهد.
دوره های آنلاین لرن سورس چه ویژگی هایی دارند؟
- وجود مدرسین باتجربه و کاربلد در آموزش
- امکان پشتیبانی فنی و غلمی توسط اساتید
- امکان مشاهده سرفصل های آموزشی
- پروژه محور بودن آموزش ها برای یادگیری بهتر
سایت لرن فایلز
لرن فایلز از سال 1391 فعالیتش را در زمینه ارائه آموزش های کاربردی برای برنامه نویسی آغاز کرده است و از دید کاربران به یکی از بزرگ ترین و معتبرترین وب سایت آموزش های ویدئویی ایران تبدیل شده است. مدرسین و متخصصین در سایت آموزش برنامه نویسی لرن فایلز، آموزش های باکیفیتی را به علاقه مندان ارائه می دهند تا از آموزش برنامه نوییسی لذت ببرید، هم چنین در سایت لرن فایلز حدودا 7 هزار ویدئو آموزشی وجود دارد که شما می توانید از تمام آن ها استفاده کنید.
دوره های آموزشی که در لرن فایلز ارائه می شود شامل:
- آموزش برنامه نویسی وب، ویندوز و موبایل
- آموزش طراحی قالب وردپرس
- آموزش پلاگین نویسی وردپرس
- آموزش طراحی و گرافیک
- آموزش هک و امنیت
- آموزش بازی سازی
- آموزش سئو و بهینه سازی
- آموزش الکترونیک
- آموزش پایتون مقدماتی و پیشرفته
- آموزش جاوا اسکریپت
- آموزش وایرلس هکینگ
- آموزش PHP
- و …
سایت مکتب خونه
یکی از بزرگ ترین رسانه های دیجیتال آموزش مجازی در ایران، سایت مکتب خانه است که از سال 1390 فعالیت خود را آغاز کرده است و هدفش این بوده تا آموزش های باکیفیت را برای تمام افراد فارسی زبان در دسترس قرار بدهد. یکی از کارهایی که مکتب خونه انجام می دهد این است که نگذارد هیچ انسانی به دلیل موقعیت و امکانات فردی، از موفقیت و یادگیری عقب بماند.
مکتب خونه از زمانی که فعالیتش را آغاز کرده تا به الان موفق شده دروس آموزشی اساتید برتر از دانشگاه های تراز اول کشور را با کیفیت بالا به افراد ارائه می کند. در این سایت سالانه میلیون ها فارسی زبان در داخل و خارج از ایران از ویدئو ها و محتواهای آموزشی مکتب خونه استفاده می کنند. مکتب خونه یک آموزش مجازی با کیفیت برای همه است و در این بین هیچ مرزی وجود ندارد.
دوه های آموزشی که در مکتب خونه ارائه می شود شامل:
- آموزش برنامه نویسی و IT
- آموزش برنامه نویسی موبایل
- آموزش برنامه نویسی وب
- آموزش زبان های خارجی
- آموزش مدیریت و کسب و کار
- آموزش مالی و سرمایه گذاری
- آموزش علوم پایه و پزشکی
- آموزش علوم انسانی
- آموزش هنر
- آموزش مهندسی
- و …
سایت فرادرس
فرادرس جزء بهترین سایت آموزشی برنامه نویسی است که فعالیش را از سال 1387 آغاز کرده است. سازمان علمی و آموزشی فرادرس، یکی از قدیمی ترین وب سایت ها برای یادگیری آنلاین است که در سال های فعالیت خود توانسته است بیشتر از 19 هزار ساعت آموزش ویدئویی را با عنوان های علمی، مهاتی و کاربردی منتشر کند و به یکی از بزرگ ترین پلتفرم های آموزشی ایران تبدیل شود.
سایت آموزش برنامه نویسی فرادرس در تلاش است تا به دانش آکادمیک و تخصصی، دسترسی آسان، همیشگی و همگانی ایجاد کند. فرادرس یکی از جامع ترین و کامل ترین سایت ها برای آموزش برنامه نویسی است. در فرادرس آموزش های بسیاری در زمینه های مختلف وجود دارد مانند: آموزش های پزشکی، آموزش علوم پایه فیزیک، آموزش بازاریابی و سئو و آموزش های مربوط به برنامه نویسی.
هم چنین در فرادرس مقاله های آموزشی و پرکاربرد فراوانی در زمینه اهی مختلف وجود دارد که بنا به نیازتان می توانید آن ها را مطالعه کنید تا در آن زمینه اطلاعات کافی را به دست بیاورید.
آموزش هایی که در سایت فرادرس ارائه می شود شامل:
- آموزش برنامه نویسی و IT
- آموزش برنامه نویسی موبایل
- آموزش برنامه نویسی وب
- آموزش زبان های خارجی
- آموزش رایگان پایتون
- آموزش زبان انگلیسی
- آموزش ارز دیجیتال
- آموزش مهندسی
- و …
برنامه نویسی برای اندروید بهتر است یا ios
در انتخاب این دو مورد، شاید برخی از برنامه نویسان دچار تردید شوند و ندانند که به سمت کدام سیستم عامل بروند، اما ما در معرفی بهترین سایت آموزشی برنامه نویسی می گوییم که کدام بهتر است و آینده شغلی دارد. آن دسته از برنامه نویس هایی که قصد ورود به حوزه موبایل را دارند باید بدانند که برنامه نویسی برای اندوید بهتر است زیرا در ایران بیشتر از 86 درصد مردم از گوشی های هوشمند، دارای سیستم عامل اندروید استفاده می کنند پس می تواند نتیجه گرفت که برنامه نویسی برای سیستم عامل اندروید بازار بهتری دارد.
سیستم عامل اندورید بازر پرمخاطبی هم دارد و برای برنامه نویسی آن، زبان جاوا گزینه مناسبی است. اگر بخواهیم از نظر جهانی این دو سیستم عامل را بررسی کنیم باید بگوییم که تقریبا 72.45% مردم از موبایل های اندرویدی و 26.74% دیگر از موبایل های با سیستم عامل ios استفاده می کنند. شاید بعضی ها فکر کنند که درآمد برنامه نویسی برای ios بیشتر از درآمد برنامه نویسی برای اندروید است، ولی چنین نیست و درآمد افرادی که در حوزه ی برنامه نویسی برای اندروید فعالیت می کنند بسیار بیشتر از ios است.
اگر در حال استخدام شدن در مجموعه ای برای برنامه نویسسی اندروید را دارید، توصیه ما این است که این شغل را از دست ندهید. چند دلیل مهم برای برتری اندروید نسبت به ios این است که، اندروید بازار فروش بالاتری دارد، برای برنامه نویسی اندروید می توانید از زبان جاوا یا ++c استفاده کنید، قابلیت پذیرش در app store را دارد، هزینه های توسعه اپلیکیشن اندرویدی کم تر است.
بنابراین اگر در زمینه برنامه نویسی و طراحی اپلیکیشن برای موبایل های هوشمند فعالیت می کنید و می خواهید از این راه به کسب درآمد برسید، باید سیستم عاملی را انتخاب کنید که مخاطب بیشتری برایتان داشته باشد و به راحتی بتوانید بازاریابی کنید.
مهارت های مهم برای برنامه نویسی
برای برنامه نویسی لازم است که به چندین مهارت تسلط داشته باشید تا خروجی کارتان بدون عیب و نقص باشد. ما در ادامه مقاله چند مهارت مهم را توضیح خواهیم داد.
تسلط به یک یا چند زبان برنامه نویسی: نیاز است که برنامه نویس حتما به یک زبان تسلط داشته باشد اما نمی توان توقع داشت که به تمام زبان های برنامه نویسی مسلط باشد. برنامه نویس باید به زبان های به روز دنیا آشنایی داشته باشد و خودش را آپدیت کند و از ویژگی ها و امکانات این زبان های استفاده کند. پس یک برنامه نویس باید با زبان های برنامه نویسی آشنا باشد و اطلاعات خود را همواره به روز کند.
دانش ریاضی: نیاز است که یک برنامه نویس از دانش ریاضی بالایی برخوردار باشد زیرا برخی از کدهای موجود در برنامه نویسی نیاز به محاسبه و عملیات های ریاضی دارند و اگر برنامه نویس نتواند این مسائل را حل کند، به مشکل می خورد.
علاقه به تحقیق و کار گروهی: یک برنامه نویس برای موفقیت در شغل خود باید به تحقیق و به روز بودن اطلاعاتش علاقه داشته باشد و بتواند در کار گروهی موفق باشد، زیرا به ندرت پیش می آید که یک برنامه نویس بتواند به تنهایی تمام کار را انجام بدهد، از این رو اکثر برنامه نویسان به صورت گروهی کار می کنند.
تسلط به زبان انگلیسی: کدهای برنامه نویسی تماما به زبان انگلیسی هستند و یک برنامه نویس برای موفقیت در این شغل باید به آن تسلط داشته باشد، در غیر این صورت به مشکل برخورد می کند. پس اگر به زبان انگلیسی مسلط نیستید در ابتدا باید آن را بیاموزید و خود را به روز نگه دارید.
مهارت خطایابی برنامه ها: زمانی که می خواهید برنامه ای را بنویسید، احتمالا خطاهایی در آن رخ می دهد و آن چیزی که ما انتظاش را داشتیم نمی شود، این خطاها انواع مختلفی دارند، در این جا برنامه نویس باید به اندازه کافی مهارت داشته باشد تا خطاها یا باگ های به وجود آمده را پیدا و آن ها را برطرف کند و به اصطلاح برنامه را دیباگ کند.
کاربرد زبان برنامه نویسی در زمینه های مختلف
همانطور که در ابتدای مقاله بهترین سایت آموزشی برنامه نویسی گفتیم، زبان های مختلفی برای برنامه نویسی وجود دارد که علاقه مندان به این رشته باید شناخت لازم را داشته باشند، از این رو در انتهای مقاله به توضیح این موضوع می پردازیم.
برنامه نویسی موبایل: برنامه نویسی موبایل به مجموعه ای از برنامه ها می گویند که قابلیت اجرا در پلتفرم های مختلف اندروید و ios را داشته باشند اما هم اکنون برنامه نویسی موبایل تنها برای اجرا در موبایل نمی باشد و از آن برنامه نویسان تحت وب هم استفاده می کنند تا برنامه های طراحی شده توسط آن ها قابلیت اجرا در موبایل را هم داشته باشد.
در برنامه نویسی موبایل، زبان هایی که استفاده می شود شامل: java، kotlin، objective-c، swift، dart، python، javaScript
برنامه نویسی تحت وب: این نوع از برنامه نویسی همان طراحی و پیاده سازی برنامه های تحت وب که در امور گوناگون استفاده می شود. برنامه هایی که به صورت آنلاین و تحت وب ساخته شده اند، به دلیل راحتی کار در میان افراد بسیار پر طرفدار هستند و برای دسترسی به این برنامه ها فقط کافی است تا به اینترنت متصل شوید. در برنامه نویسی تحت وب، زبان هایی که استفاده می شود شامل: #PHP، Python، Ruby، Java، javaScript، C++، C
برنامه نویسی بازی: همیشه و در همه حال بازی های کامپیوتری محبوبیت بالایی دارند که برای ساخت آن ها نیاز است که برنامه نویس مهارت های لازم را داشته باشد. در برنامه نویسی موبایل، زبان هایی که استفاده می شود شامل: #java، python، Ruby، C، C++، C
کلام آخر
بسیار ممنونم از افرادی که تا انتهای مقاله بهترین وب سایت آموزش برنامه نویسی همراه ما بودند. در این مقاله تلاش کردیم تا سایت هایی که برنامه نویسی را به صورت آنلاین آموزش می دهند را معرفی کنیم تا علاقه مندان به این رشته انتخاب بهتری داشته باشند و در ادامه به توضیح برنامه نویسی اندروید و IOS و کاربردهای زبان برنامه نویسی در زمینه های مختلف پرداختیم. امیدوایم که مطالب گفته شده برایتان مفید باشد، در صورتی که سوال، انتقاد و یا پیشنهادی دارید، برای ما کامنت کنید.